Coaching

Nu mag jij... oftewel; tijd voor jou en jij bent aan zet. We maken ruimte en tijd voor wat jou bezighoudt. Samen kijken we waar je tegenaan loopt en waarin je verder wilt komen. Jij bent degene die stappen mag gaan zetten. Ik hoor wel eens van mensen dat ze coaching iets 'vaags' vinden. Coaching is er juist voor bedoeld om dingen duidelijk en helder te krijgen. Je ontwikkelt meer zicht op wat er aan de hand is en wat helpend voor je kan zijn. Er is altijd hoop hoe uitzichtloos het ook lijkt.

Vaak hebben we allerlei overtuigingen en patronen ontwikkeld die ons in de weg zitten, dat kan zo frustrerend zijn. Deze dingen zullen we samen van een afstand bekijken zodat er ruimte ontstaat en je er regie over krijgt.
 

Integratieve coaching

De coaching die ik bied is integratief.

Integratieve coaching gaat uit van een holistisch mensbeeld. Dit betekent dat de verschillende gebieden in jou als mens - het lichamelijke, psychische, sociale en spirituele - elkaar beïnvloeden en een samenhangend geheel vormen. Je zult misschien niet op elk gebied vastlopen, het ene gebied kan dan iets betekenen voor het andere. Je hebt hiermee in feite alles al in huis om je te ontwikkelen en je doel te bereiken. Integratieve coaching helpt je om zicht te krijgen op deze verschillende gebieden. Zo kun je ze benutten en belemmert het niet langer, maar wordt het juist helpend voor je. 

Wandel coaching

Het is mogelijk om één of meerdere sessies wandelend te doen. Bijna elk weertype is geschikt voor Wandel coaching met een paar prettige loopschoenen, warme of juist luchtige kleding, met of zonder paraplu. 

Door te wandelen komt automatisch je ademhaling in een natuurlijk ritme waardoor je ontspant. Dit kan je helpen beter te achterhalen wat je voelt, denkt en wilt. Het kan een letterlijke verademing zijn om de dingen waarmee je worstelt in een andere omgeving te bespreken en op adem te komen.

Tijdens het wandelen kunnen we de omgeving gebruiken in de coaching. De natuur kan daarvoor een prettige plek zijn. In de natuur kun je vrij bewegen en zijn er geen ‘stoorzenders’ die je veroordelen of een beroep op je doen. Het biedt rust en ruimte. Een wandeling kan in overleg ook op een andere plek dan de natuur plaatsvinden.


Ervaringen:

Ik heb enorm veel aan de coaching gehad. Anders dan bij een eerdere hulpverlener voelde ik me meer gehoord en gezien. Ik kreeg goed zicht op wat er werkelijk binnenin mij speelde.

Liselot

Coachpraktijk Nu Mag Jij
Anne van Blaaderen

T: 06 -308 895 04
E: info@numagjij.nl

KVK: 86711636

Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website.