Wie ben ik

Hallo, mijn naam is Anne van Blaaderen -van Neerbos (1983)

Ik kom uit Amsterdam en woon sinds februari 2021 in een mooi stukje bosrijk Friesland, Beetsterzwaag. Mijn achternaam doet het al vermoeden, ik houd enorm van natuur en bossen en ik dwaal er graag rond. Wandelend, stilstaand, fietsend, zittend en soms klimmend ;)

Zo'n beetje in mijn tienertijd merkte ik hoe blij ik er van werd als mensen zich ontspanden, tot hun recht kwamen, tot bloei, tot leven.

Dat is nog steeds zo en ik doe dan ook niets liever dan mensen begeleiden naar een gevoel van vrijheid, waar en met wie ze ook zijn, zodat ze ontspannen en tot hun recht komen.

' Het mooiste wat je kunt worden is jezelf.' daar geloof ik in. Ik verheug me er altijd weer op om een nieuw persoon te leren kennen, ieder mens is zo uniek en waardevol, jij dus ook.

De waarde van begeleiding en coaching heb ik ondervonden toen ik hulp kreeg tijdens een burn out en later bij leertherapie tijdens mijn opleiding tot coach. Ik ervoer dat ik in mijn kracht werd gezet en onder begeleiding stappen voorwaarts kon zetten. De dingen die ik daar geleerd heb zijn verankerd in mij en pas ik nog altijd toe.

Voorheen werkte ik als pastoraal werker bij het Leger des Heils en nu ben ik beschikbaar als coach voor wie samen op wil lopen om te ontdekken hoe je verder kunt komen.Coachpraktijk Nu Mag Jij
Anne van Blaaderen

T: 06 -308 895 04
E: info@numagjij.nl

KVK: 86711636

Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website.